APP - 超級小瑪莉 SUPER MARIO


    

小瑪莉是世界上銷售最多的遊戲機之一,在這個遊戲中,你會有與真實的機器一樣的體驗,可以模擬真實的投幣、退幣與押注,更可以經由遊戲來組裝另一台新的機器。組裝完成新的機器,也可以遊戲,獲得新的遊戲體驗。

Mario slot is one of the world's largest selling slot game. In this game you will have the same experience as the real machine. Real simulation of coin in, betting and coin out.

You can also built a  customized machine through the game and enjoy the same gaming  experience on your customized  machine. 

100COINS    100枚金幣 $0.99
基本購買包裝,可以獲得更多的遊戲體驗。 

250COINS    250枚金幣  $1.99
依照購買比例,比”基本購買包裝”多贈送50枚金幣,可以獲得更多的遊戲體驗。

500COINS    500枚金幣  $2.99
依照購買比例,比”基本購買包裝”多200枚金幣,可以獲得更多的遊戲體驗。

1000COINS   1000枚金幣  $4.99
依照購買比例,比”基本購買包裝”多500枚金幣,可以獲得更多的遊戲體驗。

 NO ADS     無廣告  $0.99
購買這一項目,可以移除廣告。